• Ikväll smäller det.

Ikväll välkomnar vi Fogdö IF till Pilängen. Matchstart är kl 19:00 Laget för dagen som skall ta Barva till 3poäng är: Simon, Hedi; Fredda, Sadeq, Andre, Olle, Strand, Danne, Adde, Stoffe, Anes, Hasse, Reza, Mohammad, Sebbe och Raouf. Barva mot toppen!!! Fotboll Herrar 19 aug 2020 0kommentarer
  • Omg 3 -Södertälje

Tyvärr blir det ingen match mot Södertälje FK U då dom lämnat w.o. Nästa match vi spelar är hemma på onsdag där det bjuds på ett "litet" derby mot Fogdö IF. Fotboll Herrar 14 aug 2020 0kommentarer
  • Kryss i underkant.

Detta var en match som slutade 2-2 med ett stort spel övertag till vår fördel. Vi hade lite problem med det höga och torra gräset på Häradsvallen som ställde till det med lägre passningstempo än vi önskade och en och annan bolltapp då bollen fastnade på fötterna många gånger, trots det så kunde vi ändå spela bollen stundtals med precision och en viss bestämdhet som gjorde att vi skapade en och annan målchans i första halvlek. Så en bit in i 1a halvlek så kändes det som att vi kunde springa ifrån bara vi satte första målet men det kom aldrig under 1a halvlek. Istället kunde Trosa/Vagnhärad göra 1-0 på straff i minut 27 då Macke fått bollen oturligt på handen, som salt på såret så uppstod straff situationer på ett felaktigt dömt inkast. Tyvärr kom 2-0 väldigt snabbt efter det. I minut 30 kunde en Trosa spelare få komma loss med bollen långt ner i vårat straff område och på chans skicka in bollen framför Simon där André stod och tyvärr peta in bollen i egen kasse. Efter 2-0 så började vi bli lite desperata efter 2-1 så Trosa/Vagnhärad fick oss spela lite som dom ville då vi började spela lite längre bollar på ytorna utanför deras tajt låga försvar. Dock kändes det som att vi fortfarande var med i matchen och detta kändes på oss. Starten av 2a halvlek är kanske vårt sämsta period på matchen då vi går för 2-1 och det gör att vi blir lite långa i laget och har svårt att krympa ytorna. In kommer Kylander i minut 50 som vi redan vet har problem med baksida lår men han hinner missa en 100%ig målchans i minut 60 innan han måste kliva av och det är starten på total dominans från vår sida. Vi börjar göra det mesta rätt med en del längre bollar, en del kombinationer och en och annan målchans. Dock dröjer det till minut 74 innan Anes kan göra 2-1. Trosa orkar inte längre och vi kommer våg efter våg för att få göra 2-2. Dannes har en boll i mål men blir felaktigt avblåst för offside, han har även ett friläge som han missar. Olle missar friläge. Adde missar nästa friläge. Grabbarna visar en moral vi inte sett tidigare under alla matcher vi spelar och vi på sidan bara undrar när 2-2 ska komma. Det dröjer till matchminut 90 då Olle ska lägga in en frispark som han får en del träff på som glider över keepern. Bra lag ska ha lite flyt på slutet av en match. Matchen slutar 2-2 men vi förtjänade så mycket mer. Alla ska ha godkänt för den moral alla visade. Fotboll Herrar 9 aug 2020 0kommentarer
  • Dags för omg 2.

Söndag den 9/8 så reser vi till Häradsvallen för ett bortamötet mot Trosa/Vagnhärad U. Matchstart är kl 16. Vi åker med följande spelare som ska ta vår 2a raka seger. Simon, Matte, Fredda, Macke, Olle, Strand, Norsken, Kylander, Adde, Andre, Malm, Danne och Anes. Fotboll Herrar 9 aug 2020 1kommentar
  • Seger i återstarten.

Då var första matchen efter corona uppehållet avklarad. Vi gick segrande från kampen mot Stallarholmen med 2-1 där Stoffe och Anes gjorde våra mål. Vi har 45min med riktigt bra fotboll med tålamod i det stora hela och en del lyckade kombinationer. Efter halvtid så märktes det att vi inte är matchtränade och vi blev tröttare och tröttare. Trots det så klarade vi av att kontra in seger målet. Alla ska vara nöjda med sin prestation där Macke och Strand utmärkte sig lite extra. Ett mer utförligt referat kommer med tiden. Fotboll Herrar 23 jun 2020 0kommentarer